Steki rybne 250g

Filety z mintaja w panierce z dodatkiem ziół, podsmażane.

  • Czas przygotowania ok. 8 min
  • Wielkość opakowania 250 g
i Dowiedz się, czym jest ślad węglowy i jak we FRoŚCIE redukujemy emisję CO2. Dbamy o redukcję CO2 x

Ślad węglowy

ca. 445g
CO2 / 100g
Certyfikat MSC

Wszystkie składniki

  • filety z MINTAJA (71%)
  • panierka sypka (11%)
    (mąka pszenna, sól, papryka mielona, drożdże)
  • olej słonecznikowy
  • mąka PSZENNA
  • woda
  • skrobia ziemniaczana
  • mąka ryżowa
  • sól
  • oregano
  • tymianek
  • kalorie
    740 kJ / 176 kcal
  • tłuszcz
    7,2 g
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    0,9 g
  • węglowodany
    13,8 g
  • - w tym cukry
    0,5 g
  • białko
    13,8 g
  • sól
    1,1 g
  • Wszystkie informacje odnoszą się do zawartości opakowania 100g i podlegają naturalnym wahaniom.

na patelni

Czas przygotowania: ok. 8 min

Na patelni rozgrzej olej. Zamrożone steki smaż na średnim ogniu przez 8 minut, od czasu do czasu przewracając.

w piekarniku

Czas przygotowania: ok. 20 min

Rozgrzej piekarnik do temperatury 230ºC. Zamrożone steki ułóż na blasze (możesz użyć papieru do pieczenia). Piecz przez około 20 minut (z włączonym termoobiegiem przez około 18 minut).

Skąd pochodzą składniki?

Najnowsze uwagi
Zobacz wszystkie oceny

Ocena Steki rybne 250g

Oceny (15)


Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Proszę wypełnić wszystkie obowiązkowe pola (*).

Ocen *
Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Foodtracker

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Wystarczy wpisać 8-cyfrowy kod. i Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności. x

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach