Steki z łososia

Filety z łososia, z połączonych kawałków ryby, w chrupiacej panierce, podsmażane.

  • Czas przygotowania ok. 8 min
  • Wielkość opakowania 200 g
i Dowiedz się, czym jest ślad węglowy i jak we FRoŚCIE redukujemy emisję CO2. Dbamy o redukcję CO2 x

Ślad węglowy

ca. 420g
CO2 / 100g
Certyfikat MSC

Wszystkie składniki

  • filety z ŁOSOSIA (59%)
  • panierka sypka (20%)
    (mąka pszenna, drożdże, sól, cukier, papryka mielona, kurkuma, olej słonecznikowy)
  • olej słonecznikowy
  • mąka PSZENNA
  • woda
  • skrobia ziemniaczana
  • sól
  • kalorie
    1096 kJ / 262 kcal
  • tłuszcz
    13 g
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    18 g
  • węglowodany
    20,7 g
  • - w tym cukry
    0,3 g
  • białko
    15 g
  • sól
    0,89 g
  • Wszystkie informacje odnoszą się do zawartości opakowania 100g i podlegają naturalnym wahaniom.

na patelni

Czas przygotowania: ok. 8 min

Na patelni rozgrzej olej. Zamrożone steki smaż na średnim ogniu przez 8 minut, od czasu do czasu przewracając.

w piekarniku

Czas przygotowania: ok. 15 min

Rozgrzej piekarnik do temperatury 230°C. Zamrożone steki ułóż na blasze. Piecz przez około 15 minut (z włączonym termoobiegiem przez około 12 minut).

Skąd pochodzą składniki?

Najnowsze uwagi
Zobacz wszystkie oceny

Ocena Steki z łososia

Oceny (5)


Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Proszę wypełnić wszystkie obowiązkowe pola (*).

Ocen *
Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Znajdź sklep w pobliżu

Znajdź nasze produkty w swojej okolicy - wpisz swój kod pocztowy, by wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.

Foodtracker

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Wystarczy wpisać 8-cyfrowy kod. i Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności. x

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach