Złote paluszki rybne z dorsza

Paluszki rybne z fileta z dorsza w złotej, chrupiącej panierce, podsmażne.

  • Czas przygotowania ok. 12 min
  • Wielkość opakowania 270 g
Certyfikat MSC

Wszystkie składniki

  • filety z DORSZA atantyckiego 65%
    Gadus morhua
  • panierka sypka 15%
    mąka PSZENNA, drożdże, sól, papryka mielona, kurkuma
  • woda
  • olej słonecznikowy
  • mąka PSZENNA
  • sól
  • kalorie
    774 kJ / 185 kcal
  • tłuszcz
    8,3 g
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    1 g
  • węglowodany
    14 g
  • - w tym cukry
    1 g
  • białko
    14 g
  • sól
    0,73 g
  • Wszystkie informacje odnoszą się do zawartości opakowania 100g i podlegają naturalnym wahaniom.

na patelni

Czas przygotowania: ok. 6 min

Na patelni rozgrzej olej. Zamrozone paluszki smaż na średnim ogniu przez 6-8 minut, od czasu do czasu przewracając.

w piekarniku

Czas przygotowania: ok. 12 min

Rozgrzej piekarnik do temperatury 220 °C (z włączonym termoobiegiem do 200 °C). Zamrożone paluszki ułóż na blasze (możesz użyć papieru do pieczenia). Piecz przez około 12-15 minut.

Skąd pochodzą składniki?

Ocena Złote paluszki rybne z dorsza

Oceny (0)


Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Proszę wypełnić wszystkie obowiązkowe pola (*).

Ocen *
Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Brak ocen

Znajdź sklep w pobliżu

Znajdź nasze produkty w swojej okolicy - wpisz swój kod pocztowy, by wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.

Foodtracker

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Wystarczy wpisać 8-cyfrowy kod. i Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności. x

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach