Wszystkie składniki
-
blanszowane liście szpinaku, delikatnie cięte
Zachwycający dodatek do wielu dań? To soczysty szpinak FRoSTY, który komponuje się idealnie z innymi daniami. Nasz szpinak mrożony nie jest rozdrobniony, to całe liście, które wystarczy rozmrozić lub od razu wrzucić na patelnię. Szpinak FRoSTY to pewność najlepszego smaku, sprawdź już teraz!
Czasu przygotowania: ok. 15 min
Umieść zawartość opakowania w garnku. Dodaj 5 łyżek wody. Podgrzewaj pod przykryciem przez 15 minut na średnim ogniu, często mieszając.
Czasu przygotowania: ok. 9 min
Umieść zawartość opakowania w odpowiednim naczyniu pod przykryciem. Dodaj 2 łyżki wody. Podgrzewaj przy mocy 850 W przez 9 minut. Dobrze wymieszaj.
Katarzyna
Najgorszej jakości mrozony szpinak jaki do tej pory kupilam. Pół na pół zielony ze zgniłym. Nie polecam