XXX FRoSTA jest również dostępna w Twojej lokalizacji.

Przepisy

Warzywna tortilla z ryżem i kolendrą

Szybka i smaczna wege podróż do świata meksykańskiej kuchni? Warzywna tortilla z ryżem!

30 minut
porcje: 2
kalorie: 
6276 kJ  /  1500 kcal
Trudność: łatwy
Przygotowanie
Składniki
1
opakowanie Warzyw na patelnię Mexican Style Mix FRoSTY
250 g
pomidorów w puszce
100
ryżu długoziarnistego
40 g
parmezanu
2
tortille
2
łyżki koncentratu pomidorowego
1
papryczka chili
pęczek kolendry
sól
  1. Ugotuj ryż.
  2. Na patelni rozgrzej 1 łyżkę oleju. Wrzuć zamrożone warzywa i smaż na średnim ogniu pod przykryciem przez 7 minut.
  3. Dodaj pomidory i odparuj.
  4. Dodaj koncentrat pomidorowy, ryż, posiekaną kolendrę i papryczkę chili.
  5. Całość dopraw solą i dodaj starty ser.
  6. Warzywa przełóż na tortillę, zwiń.
Komentarze

Dodaj komentarz


Proszę wypełnić wszystkie pola oznaczone (*). Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Jeśli wpiszesz swoje imię, pojawi się ono publicznie obok Twojej oceny.

Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Znajdź sklep w pobliżu

Znajdź nasze produkty w swojej okolicy. Wpisz swój kod pocztowy, aby wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.