Ryba z pieca po włosku

Filety rybne z sosem śmietanowo-pomidorowym z ziołami, z warzywami i mozzarellą, do zapiekania.

  • Czas przygotowania ok. 35 min
  • Wielkość opakowania 346 g
i Dowiedz się, czym jest ślad węglowy i jak we FRoŚCIE redukujemy emisję CO2. Dbamy o redukcję CO2 x

Ślad węglowy

ca. 568g
CO2 / 100g
Certyfikat MSC

Wszystkie składniki

  • filety z MINTAJA 52%
  • sos śmietanowo-pomidorowy 37%
  • ŚMIETANA creme fraîche 6%
  • ŚMIETANKA
  • pomidory 5%
  • papryka czerwona
  • woda
  • przecier pomidorowy 2%
  • cukinia
  • grillowany bakłażan
  • cebula
  • MASŁO
  • oliwa z oliwek
  • skrobia ryżowa
  • cukier
  • sól
  • skrobia ziemniaczana
  • papryka mielona
  • rozmaryn 0,1%
  • tymianek 0,1%
  • pieprz czarny
  • gałka muszkatołowa
  • warzywa 7%
    cukinia, papryka czerwona, grillowany bakłażan, pomidory
  • SER mozzarella 2%
  • panierka sypka
    (mąka PSZENNA, drożdże, sól)
  • kalorie
    487 kJ / 117 kcal
  • tłuszcz
    6,7 g
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    3,8 g
  • węglowodany
    3,7 g
  • - w tym cukry
    2,3 g
  • białko
    10,1 g
  • sól
    0,84 g
  • Wszystkie informacje odnoszą się do zawartości opakowania 100g i podlegają naturalnym wahaniom.

w piekarniku

Czas przygotowania: ok. 35 min

Piekarnik rozgrzej do temperatury 210oC (z włączonym termoobiegiem do 190oC). Zamrożoną rybę w tacce włóż do piekarnika. Piecz przez około 35 minut.

w mikrofalówce

Czas przygotowania: ok. 11 min

Zamrożoną rybę w tacce włóż do mikrofalówki. Podgrzewaj przy mocy 600W przez 11 minut.

Skąd pochodzą składniki?

Najnowsze uwagi
Zobacz wszystkie oceny

Ocena Ryba z pieca po włosku

Oceny (6)


Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Proszę wypełnić wszystkie obowiązkowe pola (*).

Ocen *
Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

24.04.2020

Natalia

Bardzo mi smakowała :) Podałam ją z dodatkiem razowego penne, które można było oblać nadmiarem sosu z rybki i warzywami na parze. Dla mnie 5/5


10.01.2020

Mateusz

-


03.01.2020

Monika

Bardzo polecam , nam z mężem bardzo smakuje , idealna bez ości ciekawy smak . Jemy od dawna warto spróbować . Polecam jeszcze z tej serii z porem, ze szpinakiem i z brokułami :) Dal nas rewel


13.09.2019

Marcin

Nie wiem może poszedłem za dźwignią reklamy i ceny ( droższe niby lepsze ) a jestem wręcz rozczarowany smakiem !! Albo mam zbyt wymagające kubki smakowe albo serwujecie żarcie dla bezdomnego


05.03.2019

Kinga

-


08.02.2019

Stanisław Kłosik

-


Foodtracker

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Wystarczy wpisać 8-cyfrowy kod. i Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności. x

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach