Ryba z pieca z chrupiącą panierką

Filety rybne z sosem maślanym, ziołami i chrupiącą panierką, do zapiekania.

  • Wielkość opakowania 345 g
Certyfikat MSC

Wszystkie składniki

  • filety z RYB białych (59%)
    A-mintaj, B-dorsz czarny, D-morszczuk; patrz nadruk z boku kartonika
  • sos (34%)
    woda, MASŁO 6%, mąka PSZENNA, cebula, olej słonecznikowy, nać pietruszki, sól, skrobia ziemniaczana, cukier, koperek, papryka mielona, czosnek, koncentrat soku cytrynowego, drożdże, pieprz kajeński, pieprz czarny
  • panierka sypka (3,7%)
    mąka PSZENNA, dekstroza, drożdże, sól, papryka mielona, kurkuma), woda
  • kalorie
    656 kJ / 157 kcal
  • tłuszcz
    8,8 g
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    3,9 g
  • węglowodany
    8,1 g
  • - w tym cukry
    1,2 g
  • białko
    11 g
  • sól
    1 g
  • Wszystkie informacje odnoszą się do zawartości opakowania 100g i podlegają naturalnym wahaniom.

w piekarniku

Czas przygotowania: ok. 35 min

Piekarnik rozgrzej do temperatury 230oC (z włączonym termoobiegiem do 220oC). Zamrożoną rybę w tacce włóż do piekarnika. Piecz przez około 35 minut.

w mikrofalówce

Czas przygotowania: ok. 9 min

Zamrożoną rybę w tacce włóż do mikrofalówki. Podgrzewaj przy mocy 600W przez 11 minut lub przy mocy 800 W przez 9 minut.

Ocena Ryba z pieca z chrupiącą panierką

Oceny (0)


Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Proszę wypełnić wszystkie obowiązkowe pola (*).

Ocen *
Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Brak ocen

Foodtracker

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Wystarczy wpisać 8-cyfrowy kod. i Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności. x

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach