Złoty mintaj

Kostki z fileta z mintaja w złotej, chrupiącej panierce, podsmażane.

  • Czas przygotowania ok. 12 min
  • Wielkość opakowania 700 g
i Dowiedz się, czym jest ślad węglowy i jak we FRoŚCIE redukujemy emisję CO2. Dbamy o redukcję CO2 x

Ślad węglowy

ca. 383g
CO2 / 100g
Certyfikat MSC

Wszystkie składniki

  • filety z MINTAJA (60%)
  • panierka sypka (16%)
    (mąka PSZENNA, sól, papryka mielona, kurkuma, drożdże, olej słonecznikowy, cukier)
  • woda
  • olej słonecznikowy
  • mąka PSZENNA
  • skrobia ziemniaczana
  • sól
  • kalorie
    794 kJ / 189 kcal
  • tłuszcz
    6,9 g
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    0,8 g
  • węglowodany
    18,8 g
  • - w tym cukry
    0,6 g
  • białko
    12,7 g
  • sól
    1,1 g
  • Wszystkie informacje odnoszą się do zawartości opakowania 100g i podlegają naturalnym wahaniom.

na patelni

Czas przygotowania: ok. 12 min

Na patelni rozgrzej olej. Zamrożonego mintaja smaż na średnim ogniu przez 12 minut, od czasu do czasu przewracając.

w piekarniku

Czas przygotowania: ok. 22 min

Rozgrzej piekarnik do temperatury 220°C. Zamrożonego mintaja ułóż na blasze (możesz użyć papieru do pieczenia). Piecz przez 22 minuty (z włączonym termoobiegiem 18 minut).

Skąd pochodzą składniki?

Najnowsze uwagi
Zobacz wszystkie oceny

Ocena Złoty mintaj

Oceny (2)


Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Proszę wypełnić wszystkie obowiązkowe pola (*).

Ocen *
Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Znajdź sklep w pobliżu

Znajdź nasze produkty w swojej okolicy - wpisz swój kod pocztowy, by wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.

Foodtracker

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Wystarczy wpisać 8-cyfrowy kod. i Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności. x

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach