Dukaty rybne

Kotleciki z mielonego mintaja, w chrupiącej panierce, podsmażane.

  • Czas przygotowania ok. 7 min
  • Wielkość opakowania 320 g

Ślad węglowy

ca. 316g
CO2 / 100g
Certyfikat MSC

Wszystkie składniki

  • MINTAJ (53%)
  • panierka sypka 14%
    (mąka pszenna, sól, papryka mielona, drożdże)
  • mąka PSZENNA
  • olej słonecznikowy
  • woda
  • skrobia ziemniaczana
  • mąka ryżowa
  • sól
  • natka pietruszki
  • drożdże
  • pieprz czarny
  • kalorie
    966 kJ / 230 kcal
  • tłuszcz
    9,6 g
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    1,2 g
  • węglowodany
    23,3 g
  • - w tym cukry
    0,9 g
  • białko
    12,1 g
  • sól
    1,2 g
  • Wszystkie informacje odnoszą się do zawartości opakowania 100g i podlegają naturalnym wahaniom.

na patelni

Czas przygotowania: ok. 7 min

Na patelni rozgrzej 5 łyżek oleju. Zamrożone dukaty smaż na średnim ogniu przez 7 minut, od czasu do czasu przewracając.

w piekarniku

Czas przygotowania: ok. 10 min

Rozgrzej piekarnik do temperatury 230ºC. Zamrożone dukaty ułóż na blasze (możesz użyć papieru do pieczenia). Piecz przez około 10 minut (z włączonym termoobiegiem przez około 8 minut).

Skąd pochodzą składniki?

Najnowsze uwagi
Zobacz wszystkie oceny

Ocena Dukaty rybne

Oceny (5)


Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Proszę wypełnić wszystkie obowiązkowe pola (*).

Ocen *
Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

30.05.2018

Woland

Dukaty są świetne :)


30.05.2018

abc

jakie niedobre? One są boskie :P


30.05.2018

Krzysiek

Niedobre.


30.05.2018

Misza

Zajeb... są te dukaty:) Uwielbiam je:)


30.05.2018

s

super 5 gwiaz


Foodtracker

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Wystarczy wpisać 8-cyfrowy kod. i Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności. x

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach