XXX FRoSTA jest również dostępna w Twojej lokalizacji.

Bezglutenowe paluszki rybne!

Szacuje się, że około 1% populacji choruje na celiakię – w Polsce to aż 400 000 osób! Dlatego, wychodząc naprzeciw Waszym oczekiwaniom wprowadziliśmy do naszej oferty Bezglutenowe paluszki rybne, oznaczone licencjonowanym znakiem Przekreślonego Kłosa.

Tak jak wszystkie produkty marki, Bezglutenowe Paluszki rybne mają prosty skład i nie zawierają żadnych dodatków do żywności. Paluszki rybne FRoSTY produkujemy z najwyższej jakości składników. Ich chrupiąca, bezglutenowa panierka powstaje m.in. z mąki ryżowej, mąki z ciecierzycy, a także skrobi ryżowej i ziemniaczanej.

Mieliście już okazję spróbować?

Bezglutenowe Paluszki rybne
2 Komentarze
Napisz komentarz
Magda
16.02.2024  na stronie 19:12 gdzie mozna obecnie kupic te paluszki? szukamy i szukamy i nic :( a syn je bardzolubil Odpowiedź
Inga Synos Brand Manager (Ryby)
02.05.2024  na stronie 12:03 Cześć Magdo,
bardzo miło nam słyszeć, że Twojemu synowi smakuje nasz produkt. Jeśli napotykasz trudności z dostępnością naszych produktów, zawsze możesz podpytać nas za pomocą frosta@info.pl lub za pośrednictwem FB Frosta Polska. Tam na bieżąco odpowiadamy na zapytania dotyczące dostępności naszych produktów w różnych regionach.
Pozdrawiam,
Inga
Odpowiedź

Dodaj komentarz


Proszę wypełnić wszystkie pola oznaczone (*). Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Jeśli wpiszesz swoje imię, pojawi się ono publicznie obok Twojej oceny.

Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Znajdź sklep w pobliżu

Znajdź nasze produkty w swojej okolicy. Wpisz swój kod pocztowy, aby wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. i Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności. x

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach