Sałatę umyj, wysusz i pokrój w paski. Umyj i pokrój pomidory. Obierz i drobno posiekaj 2 ząbki czosnku. Pozostałe ząbki czosnku rozgnieć nożem. Pełnoziarnisty chleb na zakwasie pokrój w drobną kostkę. Drobno zetrzyj parmezan.
Na patelni rozgrzej 2 łyżki oleju rzepakowego i dodaj czosnek, rozmaryn i kromki chleba. Smaż kostki chleba ze wszystkich stron na średnim ogniu przez około 7 minut, aż będą chrupiące, a następnie zdejmij z patelni.
Aby zrobić dressing włóż posiekany czosnek, sok z cytryny, musztardę, oliwę z oliwek, miód, jogurt, starty parmezan i ok. 50 ml wody do wysokiego naczynia i zmiksuj blenderem, aż dressing będzie biały i kremowy. Dopraw solą i pieprzem.
Na patelni rozgrzej pozostały olej rzepakowy i smaż na nim paluszki rybne FRoSTA z obu stron przez ok. 8 minut, aż się zarumienią.
Paluszki rybne przekrój po przekątnej. Włóż sałatkę do misek. Na wierzchu ułóż pomidory, grzanki i paluszki rybne i polej dressingiem.