Przepisy
Aglio Olio ze stekiem rybnym
Nasza wariacja na temat klasycznego Aglio Olio, w wydaniu ze stekami rybnymi.
35 minut
porcje:
2
kalorie:
3012 kJ /
720 kcal
Trudność:
łatwy
Przygotowanie
Składniki
- 1 opakowanie
- Steków rybnych FRoSTY
- 200 g
- makaronu tagiatelle
- 2 ząbki
- czosnku
- 1
- papryczka chili
- 6 łyżek
- oliwy
- garść
- posiekanej natki pietruszki
- sól i pieprz
- starty parmezan
- Przyrządź steki według sposobu przygotowania na opakowaniu.
- Na patelni rozgrzej oliwę. Na średnim ogniu podsmaż czosnek i chili.
- Dodaj ugotowany makaron, mieszaj i podgrzewaj razem przez 1-2 minuty.
- Dopraw solą i pieprzem, posyp parmezanem.
- Na talerz nałóż gotowy makaron, posyp natką pietruszki i nałóż z boku połowę porcji steków rybnych.
Komentarze