Przygotowanie
Składniki
- 400 g
- Warzyw na patelnię w stylu azjatyckim FRoSTY
- 400 g
- makaronu ryżowego
- 6 łyżek
- sosu sojowego
- 4 łyżki
- oleju
- 6 łyżek
- octu ryżowego
- 6 łyżek
- miodu
- 3 łyżki
- sosu rybnego
- 0.5
- limonki
- świeża kolendra
- garść kiełków słonecznika
- garść orzeszków ziemnych
- pieprz
1. Warzywa usmaż na patelni zgodnie z opisem na opakowaniu.
2. Wymieszaj sos sojowy, ocet, miód, sos rybny, pieprz i dodaj do warzyw.
3. Orzechy posiekaj.
4. Ugotuj makaron i połącz go z warzywami.
5. Wyłóż makaron na talerz, dodaj warzywa, udekoruj kolendrą, kiełkami, orzechami.
6. Skrop sokiem z limonki i GOTOWE!
Komentarze