Przepisy
Domowe tacos z paluszkami rybnymi

35 minut
porcje:
5
kalorie:
1757 kJ /
420 kcal
Trudność:
średni
Przygotowanie
Składniki
- 5
- Złotych paluszków rybnych FRoSTY
- 5 szt.
- tacos
- olej do smażenia
- 2 plastry
- mango
- 1 łyżka
- oliwy z oliwek
- 1 garść
- pomidorków koktajlowych
- 0.7
- papryki czerwonej
- 0.5
- cebuli czerwonej
- sok z limonki
- 50 g
- majonezu
- sól
- pieprz
- 0.5 pęczka
- natki pietruszki
1. Na patelni rozgrzej olej. Przygotuj je według instrukcji na opakowaniu.
2. Mango, paprykę, cebulkę i pomidorki koktajlowe drobno pokrój. Dolej oliwę i sok z limonki. Wymieszaj.
3. Majonez zmiksuj z posiekaną natką pietruszki, dodaj sól i pieprz do smaku.
4. Wnętrze tacosów posmaruj majonezem, wewnątrz ułóż paluszki rybne i salsę. Podaj z limonką.
Komentarze