Czy nasze paluszki rybne mogą być jeszcze bardziej chrupiące? Okazało się, że mogą!
Dla wszystkich entuzjastów chrupania mamy nowe Paluszki rybne w panierce Cornflakes. Ten sam smak i wygoda przygotowania, którą znacie i kochacie – ale z chrrrupiącym twistem!
Odkryj kolejną propozycję paluszków rybnych FRoSTY w złocistej panierce z płatków kukurydzianych!
Wszystkie informacje odnoszą się do zawartości opakowania 100g i podlegają naturalnym wahaniom.
patelnia
Czasu przygotowania:
ok. 6 min
Na patelni rozgrzej olej. Zamrożone paluszki smaż na średnim ogniu przez około 6-8 minut od czasu do czasu przewracając.
piekarnik
Czasu przygotowania:
ok. 13 min
Rozgrzej piekarnik do temperatury 220 ºC. Zamrożone paluszki ułóż na blasze (możesz użyć papieru do pieczenia). Piecz przez około 15 minut (z włączonym termoobiegiem przez około 13 minut).
airfryer
Czasu przygotowania:
ok. 10 min
Zamrożone paluszki ułóż na kratce, piecz w temperaturze 200 °C przez 12 minut.