XXX FRoSTA jest również dostępna w Twojej lokalizacji.

Przepisy

Warzywa z sosem serowym

Warzywa FRoSTY z koperkiem i pietruszką w kremowym sosie serowym z dodatkiem kindziuka i kolorowego pieprzu. Proste, szybkie i sycące danie na każdą okazję.

40 minut
porcje: 2
kalorie: 
4393 kJ  /  1050 kcal
Trudność: łatwy
Przygotowanie
Składniki
1 opwakowanie
Warzyw na patelnię z koperkiem i pietruszką FRoSTY
135 g
serka kanapkowego
90 g
serka topionego śmietankowego
50 g
kindziuka w plastrach
2 łyżeczki
pieprzu kolorowego
sól
  1. Usmaż warzywa na patelnię zgodnie z opisem na opakowaniu. Na koniec posól.
  2. Pokrój kindziuk na cienkie paski i podsmaż na patelni przez 1 minutę.
  3. Połącz w rondelku serek kanapkowy, serek topiony oraz sól i pieprz. Całość zagotuj, cały czas mieszaj, aż powstanie kremowy sos. Przelej sos do miseczki.
  4. Ułóż warzywa na talerzu, dodaj chipsy z kindziuka, obok postaw sos i GOTOWE!
Komentarze

Dodaj komentarz


Proszę wypełnić wszystkie pola oznaczone (*). Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Jeśli wpiszesz swoje imię, pojawi się ono publicznie obok Twojej oceny.

Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Znajdź sklep w pobliżu

Znajdź nasze produkty w swojej okolicy. Wpisz swój kod pocztowy, aby wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności.

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach