Ryba z pieca ze szpinakiem

Filety rybne ze szpinakiem i śmietanką, pod chrupiącą panierką, do zapiekania.

  • Czas przygotowania ok. 35 min
  • Wielkość opakowania 360 g
i Dowiedz się, czym jest ślad węglowy i jak we FRoŚCIE redukujemy emisję CO2. Dbamy o redukcję CO2 x

Ślad węglowy

ca. 638g
CO2 / 100g
Certyfikat MSC

Wszystkie składniki

  • filety z MINTAJA 50%
  • woda
  • ŚMIETANKA 7%
  • mąka PSZENNA
  • szpinak 6%
  • MASŁO
  • olej słonecznikowy
  • panierka sypka 2%
    (mąka PSZENNA, glukoza, drożdże, sól, papryka mielona, kurkuma)
  • ŚMIETANA
  • TWARÓG
  • sól
  • skrobia ziemniaczana
  • skrobia ryżowa
  • cukier
  • SER edamer
  • czosnek
  • koncentrat soku cytrynowego
  • papryka mielona
  • drożdże
  • seler
  • pieprz czarny
  • gałka muszkatołowa
  • mąka ryżowa
  • kalorie
    720 kJ / 173 kcal
  • tłuszcz
    10,6 g
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    5,5 g
  • węglowodany
    8,7 g
  • - w tym cukry
    1,3 g
  • białko
    10,3 g
  • sól
    1,1 g
  • Wszystkie informacje odnoszą się do zawartości opakowania 100g i podlegają naturalnym wahaniom.

w piekarniku

Czas przygotowania: ok. 35 min

Piekarnik rozgrzej do temperatury 230oC (z włączonym termoobiegiem do 220oC). Zamrożoną rybę w tacce włóż do piekarnika. Piecz przez około 35 minut.

w mikrofalówce

Czas przygotowania: ok. 11 min

Zamrożoną rybę w tacce włóż do mikrofalówki. Podgrzewaj przy mocy 600W przez 11 minut.

Skąd pochodzą składniki?

Najnowsze uwagi
Zobacz wszystkie oceny

Ocena Ryba z pieca ze szpinakiem

Oceny (4)


Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Proszę wypełnić wszystkie obowiązkowe pola (*).

Ocen *
Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

14.06.2021

BEZALA

SUPER JEST POLECAM WYBORNIE PISZE SIE PO NIEJ POSTY NA MOIM ULUBIONYM TGFIE


12.10.2019

Ola

Kocham to jedzonko i czekam bo jutro na obiad mniam


01.05.2019

Anna Kuczyńska-Wyrzykowska

Rybka pyszna, mąż pochłania od razu dwie na raz. Bez ości, idealnie wyważony smak.


04.12.2018

Monika

Przepyszne danie ktore uwielbiam - pyzzna ryba w rozplynietym serze w panierce na dobry poczatek dnia swietny smak gratuluje brak osci dodatkowy duzy plus


Foodtracker

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Wystarczy wpisać 8-cyfrowy kod. i Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności. x

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach