• Wielkość opakowania 340 g

Wszystkie składniki

  • filety z RYB białych (69%)
  • panierka sypka (12%)
    mąka PSZENNA, sól, papryka mielona, drożdże
  • olej słonecznikowy
  • mąka PSZENNA
  • woda
  • skrobia ziemniaczana
  • mąka ryżowa
  • sól
  • oregano
  • tymianek
  • kalorie
    740 kJ / 176 kcal
  • tłuszcz
    7,2 g
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    1 g
  • węglowodany
    13,8 g
  • - w tym cukry
    0,5 g
  • białko
    13,8 g
  • sól
    1,1 g
  • Wszystkie informacje odnoszą się do zawartości opakowania 100g i podlegają naturalnym wahaniom.

na patelni

Na patelni rozgrzej olej. Zamrożone steki smaż na średnim ogniu przez 8 minut, od czasu do czasu przewracając.

w piekarniku

Rozgrzej piekarnik do temperatury 220°C. Zamrożone steki ułóż na blasze (możesz użyć papieru do pieczenia). Piecz przez około 14 (z włączonym termoobiegiem przez około 13 minut).

Skąd pochodzą składniki?

Ocena Steki rybne 340g

Oceny (0)


Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Proszę wypełnić wszystkie obowiązkowe pola (*).

Ocen *
Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Brak ocen

Foodtracker

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Wystarczy wpisać 8-cyfrowy kod. i Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności. x

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach