Potatoes and chicken

Klasyczne danie z kurczakiem i ziemniakami oraz marchewką i groszkiem.

  • Czas przygotowania ok. 6 min
  • Wielkość opakowania 450 g

Wszystkie składniki

  • ziemniaki (24%)
  • marchew (20%)
  • groszek (16%)
  • smażone i gotowane kawałki piersi z kurczaka (10%)
    pierś z kurczaka, olej słonecznikowy, dekstroza, sól
  • cebula
  • woda
  • ŚMIETANKA
  • MLEKO pełne
  • olej słonecznikowy
  • skrobia ryżowa
  • sól
  • przecier pomidorowy
  • skrobia ziemniaczana
  • sos wołowy demi-glace
    woda, skoncentrowany sok wołowy, mięso wołowe, kości cielęce, sól, tłuszcz wołowy, marchew, cebula, por, czosnek
  • czosnek
  • papryka mielona
  • czarny pieprz
  • kalorie
    350 kJ / 83 kcal
  • tłuszcz
    2,6 g
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    1,2 g
  • węglowodany
    9,2 g
  • - w tym cukry
    2,6 g
  • białko
    4,7 g
  • sól
    0,7 g
  • Wszystkie informacje odnoszą się do zawartości opakowania 100g i podlegają naturalnym wahaniom.

na patelni

Czas przygotowania: ok. 6 min

Rozgrzej na patelni 50 ml wody, wrzuć zamrożone danie i gotuj na najwyższym ogniu. Następnie przez 6 minut smaż na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając.

w mikrofalówce

Czas przygotowania: ok. 12 min

Do odpowiedniego naczynia z pokrywką włóż zamrożone danie. Dodaj 1 łyżkę oleju. Gotuj przez około 12 minut przy mocy 800 W. Dobrze wymieszaj w połowie przygotowania i przed podaniem.

Ocena Potatoes and chicken

Oceny (0)


Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Proszę wypełnić wszystkie obowiązkowe pola (*).

Ocen *
Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Brak ocen

Foodtracker

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Wystarczy wpisać 8-cyfrowy kod. i Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności. x

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach