Przysmak rybny ze szpinakiem

Filety rybne z sosem szpinakowym, w chrupiącej panierce, podsmażane.

  • Czas przygotowania ok. 16 min
  • Wielkość opakowania 360 g
i Dowiedz się, czym jest ślad węglowy i jak we FRoŚCIE redukujemy emisję CO2. Dbamy o redukcję CO2 x

Ślad węglowy

ca. 607g
CO2 / 100g
Certyfikat MSC

Wszystkie składniki

  • filety z ryb białych 45% (A - mintaj, D - morszczuk; patrz nadruk z boku kartonika)
  • sos szpinakowy 18% (szpinak 10%, woda, ŚMIETANKA, MOZZARELLA, skrobia ryżowa, olej słonecznikowy, sól, gałka muszkatołowa)
  • panierka sypka 13% (mąka PSZENNA, drożdże, sól, cukier, papryka mielona, kurkuma, olej słonecznikowy)
  • solej słonecznikowy
  • mąka PSZENNA
  • woda
  • skrobia ziemniaczana
  • sól
  • kalorie
    926 kJ / 221 kcal
  • tłuszcz
    11,3 g
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    1,9 g
  • węglowodany
    18,3 g
  • - w tym cukry
    0,4 g
  • białko
    11,1 g
  • sól
    1,4 g
  • Wszystkie informacje odnoszą się do zawartości opakowania 100g i podlegają naturalnym wahaniom.

na patelni

Czas przygotowania: ok. 10 min

Na patelni rozgrzej olej. Zamrożone przysmaki smaż na średnim ogniu przez 10 minut, od czasu do czasu przewracając.

w piekarniku

Czas przygotowania: ok. 16 min

Rozgrzej piekarnik do temperatury 200ºC. Zamrożone przysmaki ułóż na blasze. Piecz przez około 16 minut (z włączonym termoobiegiem przez około 15 minut). Rekomendujemy pieczenie na papierze do pieczenia ze względu na możliwość wyciekania sosu podczas pieczenia.

 

Skąd pochodzą składniki?

Najnowsze uwagi
Zobacz wszystkie oceny

Ocena Przysmak rybny ze szpinakiem

Oceny (13)


Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Proszę wypełnić wszystkie obowiązkowe pola (*).

Ocen *
Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

30.05.2018

Nie_jadam_polepszaczy

Produktów frosty nie tykałem z uwagi na silne skażenie chemią. Po przeczytaniu że zrezygnowali z che...


30.05.2018

uwielbiam łososia

BAAAAARDZO DOBRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POLECAM!!!


30.05.2018

mniam

rewelacja!!


30.05.2018

Mateusz

Najlepsze z całej trójki !!!


30.05.2018

ADA

Dobra ryba, bo dobra firma. Nawet szpinaku nie czuć, a bardzo go nie lubię. Dałam się skusić i nie ż...


30.05.2018

Oliwa

Bardzo dobra rybka:) W sam raz do ziemniaczków :)


30.05.2018

Karolina

ja uwielbiam tę rybę,pomimo,że z patelni jest lepsza to czasami jadam nawet z piekarnika chociaż wtedy panierka smakuje fatalnie. Jednak moja mama uważa,że to danie to sama ohydna panierka.Ja


30.05.2018

Anka

Pychota!


30.05.2018

zbyszek

przepyszny, uwielbiam sos szpinakowy tak samo dobry jak farsz w ciasteczkach francuskich


30.05.2018

Norbert

Pyszna i zdrowa rybka :-)


30.05.2018

margareta

Najgorsza ryba jaką jedlismy śmierdzi jest stara i nie da się tego zjeśc bardzo lubie tą firme ale to co kupilam rybe z brokułami to jest ochyda NIE POLECAM NIE KUPUJCIE TEGO


30.05.2018

Ewa

Bardzo dobra ryba, szpinak - pycha! Panierka też smaczna. Wszystko wygląda bardzo estetycznie i smakuje 100 razy lepiej, w porównaniu do podobnej ryby ze szpinakiem od konkurencji, z popularn


30.05.2018

Artur

Świetne :D


30.05.2018

Zdenek

Pychota


Foodtracker

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Wystarczy wpisać 8-cyfrowy kod. i Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności. x

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach