Przysmak rybny z serem i ziołami

Filety z mintaja z sosem serowym z dodatkiem ziół, w chrupiącej panierce.

  • Czas przygotowania ok. 16 min
  • Wielkość opakowania 220 g
i Dowiedz się, czym jest ślad węglowy i jak we FRoŚCIE redukujemy emisję CO2. Dbamy o redukcję CO2 x

Ślad węglowy

ca. 664g
CO2 / 100g
Certyfikat MSC

Wszystkie składniki

  • filety z RYB białych
    filety z MINTAJA, filety z MORSZCZUKA
  • sos SEROWY (18%):
  • SER edamer (9%)
  • woda
  • SER śmietankowy (2%)
    (ŚMIETANKA, TWARÓG, woda, sól) (ŚMIETANKA, TWARÓG, woda, sól)
  • skrobia ryżowa
  • skrobia ziemniaczana
  • natka pietruszki
  • koperek
  • szczypiorek
  • sól
  • cebula
  • pieprz czarny
  • panierka sypka (13%)
    (mąka PSZENNA, drożdże, sól, cukier, papryka mielona, kurkuma, olej słonecznikowy)
  • olej słonecznikowy
  • mąka PSZENNA
  • woda
  • skrobia ziemniaczana
  • sól
  • kalorie
    987 kJ / 236 kcal
  • tłuszcz
    12,3 g
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    2,9 g
  • węglowodany
    18,3 g
  • - w tym cukry
    0,3 g
  • białko
    12,6 g
  • sól
    1,3 g
  • Wszystkie informacje odnoszą się do zawartości opakowania 100g i podlegają naturalnym wahaniom.

na patelni

Czas przygotowania: ok. 10 min

Na patelni rozgrzej olej. Zamrożone przysmaki smaż na średnim ogniu przez 10 minut, od czasu do czasu przewracając.

w piekarniku

Czas przygotowania: ok. 16 min

Rozgrzej piekarnik do temperatury 200ºC. Zamrożone przysmaki ułóż na blasze. Piecz przez około 16 minut (z włączonym termoobiegiem przez około 15 minut). Rekomendujemy pieczenie na papierze do pieczenia ze względu na możliwość wyciekania sosu podczas pieczenia.

Skąd pochodzą składniki?

Najnowsze uwagi
Zobacz wszystkie oceny

Ocena Przysmak rybny z serem i ziołami

Oceny (18)


Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Proszę wypełnić wszystkie obowiązkowe pola (*).

Ocen *
Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

03.03.2021

Tionia

W sumie nie ma chyba takiego dania od Frosty które by mi nie posmakowało i pod każdym produktem który próbowałam (a jest to większość z oferty) mogłabym napisać że jest po prostu mniam mniam xD Więc robię to pod swoimi najulbieńszymi, bo trochę by trwało jakbym miała 5 gwiazdek wystawiać wszystkim ;)


30.05.2018

Ewa

Ta rybka to mistrzostwo świata !!! ;-)kucharzowi nalerzy się za to anans na stanowisko Szefa kuchni i Koniecznie Podwyrzka, gratulacje i pozdrowienia dla kucharza Polecam !!! Ewa.


30.05.2018

Mała Mi

Ubóstwiam :)


30.05.2018

Andrzej

Produktów frosty nie tykałem z uwagi na silne skażenie chemią. Po przeczytaniu że zrezygnowali z chemii poleciałem do selgrosa i kupiłem od razu 14 pudełek różnych produktów - oceniany tu prz


30.05.2018

michal

smaczne jedno z lepszy produktów frosty


30.05.2018

Weronika

Trochę mdłe, ale da radę je zjeść. Stanowczo lepsze niż paluszki meksykańskie


30.05.2018

studentka

przepyszne!!!!


30.05.2018

Piotrek

Bardzo smaczne.


30.05.2018

zbyszek

chyba najgorszy z przysmakow rybnych, nie to co szpinakowy. mintaj sam w sobie dobry, ale sos smakuje raczej jak serek topiony.


30.05.2018

ewka

przysmak rybny z serem jest wprost nieziemski :) ser moglby byc bardziej ciagnacy sie. ale i tak uwazam,ze ten przysmak rybny jest najlepszy na swiecie :)


30.05.2018

Norbert

Najgorsza z trzech opcji, nie podchodzi mi ten sos serowy.


30.05.2018

fuck

dobra ryba z dupy waszej mamy


30.05.2018

Mia

Sos jest PRZEPYSZNY..Rybka niezbyt..


30.05.2018

maya

Dla mnie najlepszy przysmak z trzech


30.05.2018

Agnieszka

Mój ulubiony :-)


30.05.2018

Agnieszka

Mój ulubiony :-)


30.05.2018

Agnieszka

Mój ulubiony :-)


30.05.2018

Zdenek

Pychota


Foodtracker

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Wystarczy wpisać 8-cyfrowy kod. i Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności. x

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach