Wszystkie składniki
-
Filety z ryb białych 43 %(A – mintaj, B – dorsz czarny, D – morszczuk, K – miruna; patrz nadruk z boku kartonika)
-
purée ziemniaczane 26 %(ziemniaki 20 %, śmietanka, masło cebula smażona 1 % (cebula, zawiera olej słonecznikowy i/lub olej rzepakowy), skrobia ryżowa, skrobia ziemniaczana, sól)
-
sos musztardowy 22 %(śmietanka, woda, musztarda (woda, nasiona gorczycy, ocet spirytusowy, sól, cukier, chili, kurkuma), czerwona cebula 2 %, miód, cebula siedmiolatka 1 %, skrobia ryżowa, skrobia ziemniaczana, sól, koperek, pieprz czarny)
-
kalafior 4 %
-
marchew 4 %
Kamil
Mega dobre danie,ryba świeża i dobrze doprawiona. Polecam w 100%😋😋😋