Wszystkie składniki
-
filety z ryb białych 43 %(A – mintaj, B – dorsz czarny, D – morszczuk, K – miruna; patrz nadruk z boku kartonika)
-
sos curry 23 %(śmietanka, cebula, woda, czerwona papryka 1,5 %, curry 0,9 % (sól, pieprz kajeński, kurkuma, nasiona kozieradki, kmin rzymski, papryka mielona, pieprz czarny, koper włoski), skrobia ryżowa, skrobia ziemniaczana, sos sojowy (woda, soja , pszenica, sól), czosnek, przecier pomidorowy)
-
ryż biały gotowany 19 %(woda, soja , pszenica, sól)
-
olej słonecznikowy
-
groszek 3 %
-
czerwona papryka 3 %
-
woda
-
masło
-
sól
-
pieprz czarny
M.
Przepyszna ;) Delikatnie pikantna, najlepsza z kompletnych dań z ryżem.