XXX FRoSTA jest również dostępna w Twojej lokalizacji.

Ryba z pieca z ryżem i sosem szpinakowym

Ryba z pieca z ryżem i sosem szpinakowym to idealny sposób na kompletne danie w kilka minut. Soczysty filet doskonale komponuje się ze szpinakiem i pomidorami. Zawartość ryżu sprawia, iż jest to pełny posiłek, który nie wymaga żadnego dodatku.

  • Czas przygotowania ok. 35 min

Wszystkie składniki

  • Filety z ryb białych 43 %
    (A – mintaj, B – dorsz czarny, D – morszczuk, K – miruna; patrz nadruk z boku kartonika)
  • sos szpinakowy 21 %
    (szpinak 7 %, śmietanka , woda, serek śmietankowy, cebula smażona 1 % (cebula, zawiera olej słonecznikowy i/lub olej rzepakowy), bazylia, skrobia ryżowa, czosnek, sól, cukier, gałka muszkatołowa, kardamon, kolendra, pieprz czarny)
  • ryż biały gotowany 20 %
    (woda, ryż biały, sól)
  • pomidory 5 %
  • olej słonecznikowy
  • ser Edamer
  • woda
  • suszone pomidory
    (pomidory, woda, sól)
  • masło
  • sól
  • pieprz czarny
  • kalorie
    562 kJ / 135 kcal
  • tłuszcz
    8 g
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    2,9 g
  • węglowodany
    6,4 g
  • - w tym cukry
    1 g
  • białko
    9 g
  • sól
    0,93 g
  • Wszystkie informacje odnoszą się do zawartości opakowania 100g i podlegają naturalnym wahaniom.

w piekarniku

Czas przygotowania: ok. 35 min

Piekarnik rozgrzej do temperatury 225oC (z włączonym termoobiegiem do 210oC). Zamrożoną rybę w tacce włóż do piekarnika. Piecz przez około 35 minut.

w mikrofalówce

Czas przygotowania: ok. 11 min

Zamrożoną rybę w tacce włóż do mikrofalówki. Podgrzewaj przy mocy 650W przez 11 minut.

Skąd pochodzą składniki?

Wywołując mapę, zgadzasz się, że Twoje dane zostaną przekazane do Google i że przeczytałeś oświadczenie o ochronie danych.
Najnowsze uwagi i Opinie są subiektywnymi wypowiedziami Klientów na temat Produktów. Do wystawienia opinii nie jest konieczne nabycie lub używanie Produktu. FRoSTA nie weryfikuje czy publikowane opinie pochodzą od Klientów, którzy używali danego Produktu lub go nabyli. x
Zobacz wszystkie oceny

Ocena Ryba z pieca z ryżem i sosem szpinakowym

Oceny (1)


Proszę wypełnić wszystkie pola oznaczone (*). Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Jeśli wpiszesz swoje imię, pojawi się ono publicznie obok Twojej oceny.

Twoja ocena *
Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Opinie są subiektywnymi wypowiedziami Klientów na temat Produktów. Do wystawienia opinii nie jest konieczne nabycie lub używanie Produktu. FRoSTA nie weryfikuje czy publikowane opinie pochodzą od Klientów, którzy używali danego Produktu lub go nabyli.

Znajdź sklep w pobliżu

Znajdź nasze produkty w swojej okolicy - wpisz swój kod pocztowy, by wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Wystarczy wpisać 8-cyfrowy kod. i Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności. x

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach