XXX FRoSTA jest również dostępna w Twojej lokalizacji.

Ryba z pieca z ryżem i sosem szpinakowym

  • Czas przygotowania ok. 35 min
  • kalorie
    562 kJ / 135 kcal
  • tłuszcz
    8 g
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    2,9 g
  • węglowodany
    6,4 g
  • - w tym cukry
    1 g
  • białko
    9 g
  • sól
    0,93 g
  • Wszystkie informacje odnoszą się do zawartości opakowania 100g i podlegają naturalnym wahaniom.

w piekarniku

Czas przygotowania: ok. 35 min

Piekarnik rozgrzej do temperatury 225oC (z włączonym termoobiegiem do 210oC). Zamrożoną rybę w tacce włóż do piekarnika. Piecz przez około 35 minut.

w mikrofalówce

Czas przygotowania: ok. 11 min

Zamrożoną rybę w tacce włóż do mikrofalówki. Podgrzewaj przy mocy 650W przez 11 minut.

Ocena Ryba z pieca z ryżem i sosem szpinakowym

Oceny (0)


Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Proszę wypełnić wszystkie obowiązkowe pola (*).

Ocen *
Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Brak ocen

Znajdź sklep w pobliżu

Znajdź nasze produkty w swojej okolicy - wpisz swój kod pocztowy, by wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.

Foodtracker

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Wystarczy wpisać 8-cyfrowy kod. i Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności. x

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach