Steki rybne XXL

Filety rybne w chrupiącej panierce z ziołami, podsmażane.

  • Czas przygotowania ok. 8 min
Certyfikat MSC

Wszystkie składniki

  • filety z RYB białych (65%)
    A – mintaj, B – dorsz czarny, D – morszczuk, K – miruna; patrz nadruk w białym polu kodowym
  • panierka sypka 15%
    mąka PSZENNA, sól, papryka mielona, drożdże
  • olej słonecznikowy
  • mąka PSZENNA
  • woda
  • skrobia ziemniaczana
  • mąka ryżowa
  • sól
  • zioła
    oregano, tymianek
  • kalorie
    813 kJ / 194 kcal
  • tłuszcz
    7,5 g
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    1 g
  • węglowodany
    18 g
  • - w tym cukry
    2 g
  • białko
    14 g
  • sól
    1,2 g
  • Wszystkie informacje odnoszą się do zawartości opakowania 100g i podlegają naturalnym wahaniom.

na patelni

Czas przygotowania: ok. 8 min

Na patelni rozgrzej olej. Zamrożone steki smaż na średnim ogniu przez 8 minut, od czasu do czasu obracąjac.

w piekarniku

Czas przygotowania: ok. 14 min

Rozgrzej piekarnik do temperatury 220°C. Zamrożone steki ułóż na blasze (możesz użyć papieru do pieczenia). Piecz przez około 14 minut (z włączonym termoobiegiem przez około 13 minut).

Skąd pochodzą składniki?

Ocena Steki rybne XXL

Oceny (0)


Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Proszę wypełnić wszystkie obowiązkowe pola (*).

Ocen *
Zapoznałem się z polityką prywatności. Zgadzam się, że moje dane będą przechowywane w celu skontaktowania się ze mną oraz w celu uzyskania odpowiedzi na pytania.

Brak ocen

Znajdź sklep w pobliżu

Znajdź nasze produkty w swojej okolicy - wpisz swój kod pocztowy, by wyświetlić sugerowane sklepy w pobliżu.

Foodtracker

Tutaj możesz dowiedzieć się wszystkiego o pochodzeniu składników Twojego produktu. Wystarczy wpisać 8-cyfrowy kod. i Kod jest ośmiocyfrowym ciągiem cyfr i liter. Zaczyna się literą "L" i znajduje się z tyłu lub na bocznej klapie opakowania - bezpośrednio pod datą ważności. x

Użyj przykładowego produktu:

Wszystko o naszych składnikach